origami moeder met kind, video

Video van de maand (september 2014)

Deze maand eens een hele andere”video”. Ik vond een instructiefilm om van vouwblaadjes een moeder met kind (was gepost voor moederdag!) te vouwen. Origami dus. Niet alleen leuk om met je kinderen een keer (proberen?) te doen maar het resultaat is gewoon ontroerend. Hier gaan we dus:

Share

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

Disney-weken bij Pathé

Toen ik zelf nog een kind was, kwam er (althans, zo herinner ik het me) …

Share
Share