Die daar – het allerleukste beeldwoordenboek voor dreumesen en peuters

Mijn peuter van net twee jaar kan geen genoeg van Die daar krijgen. Het grote boek met dikke kartonnen bladzijden heeft een enorme aantrekkingskracht op haar. Ze kan het zelf eindeloos doorbladeren, maar samen bekijken vindt ze nog leuker. Een groot deel van de afbeeldingen herkent ze al, de gekozen beelden passen dus goed bij de doelgroep. Het is te merken dat dit boek is samengesteld door een moeder. De woorden en begrippen die mijn dochter nog niet kent, leert ze snel, doordat ze de plaatjes keer op keer bekijkt en vraagt: Tis dat?

Ik vind het zelf ook een leuk boek om met haar door te bladeren. De categorieën zijn origineel, zoals: Die is dun, die is lekker, die is vies. De foto’s zijn duidelijk en herkenbaar. Een leuk, educatief, mooi vormgegeven boek in een hele nieuwe stijl. Iets vergelijkbaars hadden we nog niet in onze boekenkast.

Mijn dochter en ik hebben er een favoriet boek bij voor onze voorleesmomentjes!

Die daar – het allerleukste beeldwoordenboek voor dreumesen en peuters – Mirte Stut & Geurt van Donkelaar
Beeldwoordenboek, kartonboek,  32 pagina’s, Gottmer Uitgevers Groep B.V

 

About Tamara Grevers

tamaragrevers@gmail.com'

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …