tellen en voelen met pieter konijn

Tellen en voelen met Pieter Konijn

Alle cijfers gevoeld en gezien?
Dan kun je tellen van 1 tot 10!

Het tel- en voelboek van Pieter Konijn is een vierkant, hardkartonnen telboekje met figuren uit de boeken van Pieter Konijn. Op elke pagina staat een cijfer (1 t/m 10) afgebeeld. De cijfers zijn gemaakt van verschillende structuren. Op de tekening staat het aantal dieren dat bij het getal hoort. Leer tellen met Pieter Konijn en zijn vriendjes!

Recensie

Het tel- en voelboek van Pieter Konijn is perfect voor een dreumes en een peuter. Door de dikke harde bladzijdes kan je kind het boekje zelf op schoot nemen en lezen. Op elke pagina staat een cijfer afgebeeld in een wisselende stof. Dit is zelfs al leuk voor baby’s. De dreumesen kunnen lekker voelen, bladeren en de schattige figuren van Pieter Konijn bekijken. Misschien kan jouw dreumes al samen met zijn of haar moeder de dieren tellen op elke pagina? Een peuter kan echt aan de slag met dit boek. Herkent je kleuter al alle kleuren en cijfers? Je kind telt er vervolgens vrolijk op los. Dat kan haast niet anders met dit boek. Een schattige aanvulling voor Pieter Konijn fans, maar ook zeker een lief kraamcadeau.

Het tel- en voelboek van Pieter Konijn – Beatrix Potter
Baby en peuterboek, hardcover, 10 pagina’s, Uitgeverij Ploegsma

Lees ook:
Dribbel in de sneeuw
ABC – puzzelen met letters
Bijt-ie in je bil

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Pieter Konijn op de vlucht [film]

Wat was de eerste film over Pieter Konijn leuk! Echt een verrassend goede film, zowel …

Share
Share