Pieter Konijn, de geheime opdracht – Beatrix Potter

IMG_6060Pieter is zijn vaders dagboek kwijt. Wie heeft het gestolen? Tijd voor een supergeheime opdracht om het boek terug te vinden!

Recensie
Dit boek gaat over de wereldberoemde Pieter Konijn en zijn familie, maar dan in een nieuw, modern jasje gegoten. Op de eerste pagina vindt je een leuke plattegrond van het bos waar Pieter Konijn woont. Vooral voor kleuters en kinderen die net kunnen lezen is dat een leuke toevoeging.

De afbeeldingen in dit boek doen aan als een soort tekenfilm. Ik denk dat ze daardoor veel kindjes zullen aanspreken. Pieter Konijn en zijn vrienden gaan in dit verhaal op zoek naar het dagboek van zijn vader. Het verhaal wordt op een spannende wijze verteld.

Naast het verhaal bevat het boek wat extra’s: de al genoemde plattegrond, uitleg over een eekhoorn-vlot en hoe je verstoppertje speelt. Dat maakt het boek leuk en interactief.

IMG_6061

Volgens Bol.com is dit boek geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Ik denk dat Bol.com daar niet helemaal goed zit; volgens mij is het boek juist geschikt voor de wat oudere kleuter. Het verhaal is best spannend en de manier van vertellen en uitleg vergt wel wat meer begrip dan dat een dreumes heeft.

Dit leuke boekje van Pieter Konijn kost slechts € 6,99 bij Bol.com. Een hele mooie prijs om bijvoorbeeld cadeau te doen.

Pieter Konijn, de geheime opdracht – Beatrix Potter
Bekijk op bol.comHardcover, 32 pagina’s, Uitgeverij Ploegsma.
Bestel dit boek hier >>>>

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Pieter Konijn op de vlucht [film]

Wat was de eerste film over Pieter Konijn leuk! Echt een verrassend goede film, zowel …