Whoopi Goldberg (58) is over-grootmoeder

De 58-jarige actrice Whoopi Goldberg, ondere andere bekend van haar bijrol in de film “Ghost” waar ze een Oscar voor kreeg, had al een dochter en drie kleinkinderen. Haar kleindochter Amarah Dean (25) beviel zaterdag van een dochter waardoor Whoopi (die in het echt Caryn Elaine Johnson heet, over-grootmoeder is geworden.

In het  televisie-programma “The View” liet Whoopi een foto zien van haar achterkleindochter en zei: “I have a crazy announcement. I am proud to tell you all and introduce you to the newest addition to my family. This is my great-granddaughter and she came into the world on Saturday.” De achterkleindochter van Whoopi heet Charlie Rose.

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …

Share
Share