De eerste zwangere verpakking

zwangere verpakkingDeze maand is er weer een primeur op het gebied van verpakkingen: de zwangere flacon. De zwangere flacon? Ja, een verpakking in de vorm van een zwangere vrouw.

Zwangere buik
‘Het ronde profiel van een zwangere vrouw is een van de meest onbetwistbare vormen in de menselijke natuur’, verklaart TricorBraun in zijn persbericht. Het Amerikaanse bedrijf TricorBraun is dé wereldspeler in verpakkingen. De gelijkenis is vergroot met een foto van een zwangere vrouw op het etiket erkent TricorBraun. Maar het is een ‘uniek’ ontwerp. Kijk maar door je wimpers…

Mama in spé
De TricorBraun-designers bedachten deze plastic 250 cc fles samen met Purity Life Health Products in Canada. Die zochten een aansprekende verpakking voor hun multivitaminesupplement voor zwangere vrouwen met de gezellige naam: Mom to be. Hans Hazes van HiB spotte de flacon in het vakblad Verpakkingsmanagement. “Hij zal de ‘volle aandacht’ van de doelgroep hebben”, grapte hij.

Lees ook:
Onze verpakkingen
Ben je zwanger of niet?
Kinderbeha uit de schappen

Bron

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Herbruikbare rietjes en andere duurzame producten voor in het gezin [bespreking]

Mijn twee zonen hebben allebei een beugel en hen is geadviseerd om frisdranken etc met …