SNEAK PREVIEW: opvolger voor Finding Nemo

 

Finding Dory wordt de opvolger van de Oscar winnende animatiefilm Finding Nemo en wordt gemaakt door Disney’s Pixar met natuurlijk weer ingesproken wordt door Ellen DeGeneres. In Finding Nemo gaat clown vis Marlin op zoek naar zijn zoon Nemo en wordt daarbij geholpen door heel veel merkwaardige zeedieren. De meest opmerkelijke en behulpzame is de vergeetachtige Dory. Dory zwemt in haar eentje wat in het rond zonder te weten waar ze heen wilt of waar ze vandaan kwam. Met haar vrolijke vriendelijkheid helpt ze Marlin in de zoektocht naar zijn zoon en met de simpele woorden “just keep swimming” motiveert ze Marlin om de zoektocht naar zijn zoon niet op te geven.

De nieuwe animatiefilm Finding Dory vertelt het verhaal waarom de vergeetachtige Dory helemaal alleen in de oceaan zwom toen ze Marlin ontmoette. Het verhaal speelt zich af in het jaar na Finding Nemo en veel oude bekenden als Marlin, Nemo en de tank gang zijn wederom aanwezig, maar ook worden er nieuwe vrienden gemaakt. Dory wordt herenigd met haar dierbaren en leert wat vrienden en familie voor je betekenen.

De film zal naar verwachting vanaf het najaar 2015 in de Nederlandse bioscopen draaien. De aankondiging van de nieuwe film door Ellen DeGeneres:

Share

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share