Neem een kijkje op de filmset van “De LEGO Film” en maak kans op prijzen!

Screenshot 2014-02-07 at 20.53.14Vandaag mochten de kinderen en ik een kijkje komen nemen op de filmset van The Lego Movie. Deze eerste LEGO film is vanaf woensdag 12 februari in 3D in de Nederlandse bioscopen te zien en belooft een groot succes te worden, met actie, spanning en veel humor. 

Screenshot 2014-02-07 at 20.55.44In ‘De LEGO® Film’ (originele 3D computeranimatie) volgen we Emmet, een doorsnee, braaf LEGO® mini-figuurtje, dat door een misverstand wordt aangezien als de ‘speciale’ die de wereld zal redden. Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch slecht voorbereid op dit avontuur.

Vandaag was een deel van de Nederlandse stemmencast aanwezig (o.a. Georgina Verbaan, Gerard Ekdom en Kees Tol) en in aanwezigheid van pers en een groot aantal BN-ers werd de filmset van The LEGO Movie onthuld. Screenshot 2014-02-07 at 20.56.27De kinderen mochten er een eigen autootje maken wat daarna over de echte filmset kon rijden en als het goed is krijgen we binnen een paar dagen van ieder kind een eigen “Lego-Movie” met hun eigen autootje in de hoofdrol!

Screenshot 2014-02-07 at 20.58.09Wil je ook een kijkje nemen op de filmset? Dat kan alleen nog morgen, zaterdag 08 februari op de Neude in Utrecht (vlakbij het treinstation Utrecht CS). Het zal ongetwijfeld druk zijn, maar het is een unieke ervaring en wanneer je vanaf woensdag de film in de bioscoop gaat bekijken en de filmset daar in terugziet is dat natuurlijk voor de kinderen extra “cool” dat ze die in het echt gezien hebben.

Screenshot 2014-02-07 at 20.58.48En wanneer je aan boord van de filmstudio een LEGO® voertuig hebt gemaakt die door de filmset is gereden, maak je met de opgenomen filmscène ook nog kans op een fantastische prijs: een reis voor 4 personen naar de LEGO® fabriek en het LEGOLAND®  Park in Denemarken.

Ga dus zaterdag 08 februari naar de Neude in Utrecht voor deze unieke ervaring. De filmset is alleen dan te zien, daarna reist hij door naar andere landen.

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share