Beados Ontwerpstudio [recensie]

beados-set-recensie-copyright-trotse-moeders-14De Beados™ Ontwerpstudio voor sneldrogende glitterontwerpen is een volledige studio waarmee je je prachtige Beados™-glitterontwerpen kunt maken, besproeien en drogen! De studio bevat een sneldroogventilator waarmee je Beados™ dubbel zo snel drogen, heel wat opslagruimte voor je capsules, een werkblad, een opvulpen en 500 glitter-Beados™.

Recensie
Bovenstaande tekst komt van de fabrikant, Bot-i, die de succesvolle productlijn Beados op de markt heeft gezet. Ik moet er meteen een paar opmerkingen over kwijt. De eerste is dat niet alle 500 Beados (de kraaltjes die erbij zitten) glitter-Beados zijn. De tweede opmerking is er een die ik al eerder heb gemeld bij andere recensies: de opslagruimte voor de ‘bolletjes’ is prima voor bij het spelen ermee, er zijn handige vakjes waaruit de Beados eenvoudig te pakken zijn, maar de vakjes kun je niet afsluiten en dat is voor mij echt wel een min-punt. Ik hoop dan ook dat Bot-i daar een oplossing voor vindt, want het is verder perfect knutsel-speelgoed!

beados-set-recensie-copyright-trotse-moeders-13

Voor wie Beados nog niet kent: je kunt het principe vergelijken met de bekende strijkkralen. Er zijn allerlei verschillende kleuren, waarmee je je eigen figuren kunt maken, of waarmee je bijgeleverde voorbeelden kunt maken. En dan komt het mooie van deze sets: je hoeft ze niet aan elkaar te laten smelten door te strijken!

beados-set-recensie-copyright-trotse-moeders-15 beados-set-recensie-copyright-trotse-moeders-16

Door ze een beetje nat te maken met het ‘verstuif-flesje’ en daarna te laten drogen, plakken ze aan elkaar. En het elegante is dat je kind dit zelf kan!! Hoera! Het enige wat erg belangrijk is, is dat je het figuurtje voldoende lang laat drogen, anders valt het alsnog uit elkaar. En daarvoor is de ventilator die bij dit pakket zit, een prima oplossing.

beados-set-recensie-copyright-trotse-moeders-18

Mijn ouders waren op bezoek en oma mocht een figuurtje uitzoeken wat ze graag wilde hebben. Vervolgens ging mijn dochter het maken en plaatste ze het onder de ventilator. En toen mijn ouders na het eten weer naar huis gingen, was hij Beados-cadeautje al klaar en konden ze het meenemen. Zonder sneldoor-ventilator had dat niet gekund (we houden voor de zekerheid altijd een nacht drogen aan). Erg leuk dus!

beados-set-recensie-copyright-trotse-moeders-1 beados-set-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Er zitten ook kraaltjes bij met een gat er in waardoor je een vormpje ook aan bijvoorbeeld je sleutelhanger kunt hangen. En er zijn voldoende Beados-kralen voor heel veel knutselplezier! Mijn dochter heeft het hele pakket op een dienblad staan wat ze echt regelmatig pakt om weer iets moois te maken. En mochten de kraaltjes op zijn, dan zijn ze gelukkig na te bestellen.

Beados Ontwerpstudio
Beados set met droger, 500 kraaltjes, Bot-i
Bestel deze Beados set hier >>>>

Navulset:

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Kun je geen ring vinden? Personaliseer hem!

Ben je op zoek naar een nieuwe ring voor jezelf of als cadeau? Een van …