365x mama zijn – Scheurkalender

Kijk eens wat leuk!, dacht ik direct toen ik het recensiepakket open had gemaakt. Er zat een scheurkalender in, 365x mama zijn. Het voelde alsof ik een soort van cadeautje had gekregen en het was overduidelijk, dit was iets wat alleen voor mij was. Eens een keer niet iets voor de kinderen, maar gewoon iets leuks voor mij, als mama.

Heerlijk om iedere dag een ontroerende, herkenbare uitspraak te lezen van andere mama’s, papa’s en kinderen! Leuk omdat je meteen weet dat het overal hetzelfde gaat en dat je echt niet de enige bent.

En nieuwsgierig als ik ben, blader ik er al lekker doorheen en er verschijnt regelmatig een glimlach bij het lezen van de reacties van een peuter tegen een moeder.  “Denken dat je peuter nog maar een woord kent  (Nee) Tot je vraagt of ze een ijsje wil (Ja).”

En sommige uitspraken zijn best diepzinnig en geven me iets om over na te denken. Maar bovenal geven ze me een blij gevoel en voel ik me trots om mama te zijn!

Het is een simpele scheurkalender,  gewoon zwart/wit met wat kleine tekeningen erbij, maar het draait om de teksten en het is prima zo. Leuk om voor jezelf te kopen, gewoon zomaar. Maar ook om aan een andere mama cadeau te geven, zodat ze ook lekker mee kan lachen en misschien kun je er samen nog heerlijk over filosoferen, want wij mama’s kunnen toch eigenlijk Alles, of toch niet?!

Share

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Eerste hulp bij kinderen – Dr. Sofie Vanderoost [recensie]

Eerste Hulp bij kleine kinderen: Kinderen hebben een extra gave om hun (groot)ouder, oppas of …

Share
Share