Even voorstellen: Trotse Moeder Mirjam

Vanaf vandaag hebben we ons vaste bloggers-team uitgebreid met een aantal nieuwe bloggers. Ze zullen over een aantal specifieke onderwerpen gaan schrijven. Als eerste van de nieuwe bloggers wil ik graag Mirjam voorstellen, die in haar persoonlijke blogs zal vertellen hoe het leven van een tweelingmoeder, met nog een ‘grote’ zoon er bij, er uit ziet.

Screenshot 2014-02-18 at 21.41.48

Mirjam (37) is getrouwd met Dennis (36). Ze zijn samen de trotse ouders van stoere, lieve zoon van net 4 (Xavi) en een pittige, grappige tweeling van 15 maanden (Yuna en Quint). Mirjam werkt 3 dagen per week als inkoper van Swarovski en heeft daarnaast een eigen bedrijfje Dubbelgeluk Tweelingwiegen. Ze verhuren mooie tweelingwiegen en we verkopen tevens leuke accessoires. Mirjam vindt het leuk om het drukke, bijzondere leven op papier te zetten in grappige, herkenbare verhalen.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe vind je een unieke beker?

Koffie meenemen voor onderweg in een koffiebeker is voor veel mensen de ideale oplossing om …

Share
Share