Charlie en Lola Tegenstellingen

Lola zegt: “Ik ben absoluut niet groot. Ik ben nog steeds erg klein.”

Recensie
De titel van het boek zegt het al; dit boek gaat over tegenstellingen. Zo leren kinderen spelenderwijs tegenstellingen zoals ; op en af, veel en weinig en vol en leeg. De illustraties laten op een duidelijke manier zien, wat het verschil is.

Mijn dochter van 2 jaar vindt Charlie en Lola Tegenstellingen erg leuk. Toen heb boekje uit was, moest ik het gelijk nog een keer lezen, en weer en weer en weer….Een boekje dus, wat erg geslaagd is. Vooral het plaatje van een meisje die op een stoel staat, trekt haar aandacht. Telkens als ze dit plaatje ziet, zegt ze: “Mag niet stoel staan!”. Kortom, Charlie en Lola Tegenstellingen is heel leuk boekje voor peuters en kleuters.

Charlie en Lola Tegenstellingen – Lauren Child
Prentenboek, hardcover, 12 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Interactief kinderprentenboek voor de iPad
Leespluim voor Bezoek voor Beer
Leon gromt

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …