Wintersneeuw

‘Wintersneeuw’  is een boekje door Liesbet Slegers. Zij heeft ook het voorleesboek ‘Sinterklaasje’ geschreven, een boekje dat erg succesvol is geworden.

Dit kartonnen boekje is geschreven voor kinderen vanaf 1 jaar en heeft lieve, zachte tekeningen. Per pagina worden er dingen besproken die te maken hebben met de winter, zoals winterkleding en een kale boom. De belangrijkste woorden zijn vet gedrukt, zodat je als voorlezer weet waar je de focus op moet leggen.

Recensie
Mijn Kleintje is er nog iets te jong voor om het écht te snappen, maar hij genoot van het samen kijken naar de plaatjes en het luisteren naar mijn stem, terwijl ik het boek voorlas. Tegen de tijd dat hij groot genoeg is, zal hij zeker genieten van dit fijne boekje!

Wintersneeuw – Liesbet Slegers
Prentenboek, hardcover, 12 pag., Clavis
Bestel dit boek bij Bol.com>>

About Ines

imended@gmail.com'
Kersverse mama van een heel lief jongetje. 22 jaar oud, alleenstaand en werkend als web- en vanallesdesigner. In het nieuwe jaar ga ik, naast mijn normale "dayjob', ook als zelfstandige werken. Daarnaast ben ik gek op schrijven en gamen. Een rasechte nerd dus!

Check Also

Winter en lente modetips voor mama’s

Laatst gaven we je de laatste kledingtrends voor de winter voor kids, maar ook de …