Stimuleer de ontwikkeling met houten speelgoed

Houtspel.nl is dé winkel waar je het leukste en origineelste houten speelgoed kunt vinden. Als je nu denkt dat houten speelgoed saai en niet functioneel is, dan zit je er helemaal naast. Naast dat het speelgoed bij Houtspel duurzaam, handgemaakt en van hoge kwaliteit is, is het ook nog eens super leuk om mee te spelen.

Naast al deze voordelen stimuleert het speelgoed van Houtspel ook de creatieve en motorische ontwikkeling van het kind. Het is leuk om mee te spelen, goed voor de ontwikkeling en het speelgoed kan goed gebruikt worden als decoratie. Zo kun je het altijd ergens voor gebruiken.

Houtspel heeft allemaal blokkensets, stapelsets, puzzels, rammelaars, houten dieren en nog veel meer. Ook wordt de collectie regelmatig bijgevuld waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken is. Wat ook goed is om te weten is dat vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar is. Dat betekend dat als je vandaag je bestelling doet, jij je pakje morgen in huis hebt! Zo kan je kindje snel gaan genieten van het spectaculaire speelgoed.

De webshop is opgezet door een ex-meubelmaker die echt verstand en liefde heeft voor zijn vak. Zo weet je zeker dat de producten van goede kwaliteit zijn. Ook vinden de mensen bij Houtspel service erg belangrijk. Zij zullen er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat de klanten tevreden zijn met het product en de bijkomende zaken hiervan.

Houtspel bestaat in augustus 2012 precies 1 jaar, en dat gaan ze natuurlijk vieren. Bij elke bestelling in de maand augustus ontvang je namelijk bij je bestelling een extra cadeautje. Ook zal 10% van de omzet van augustus worden gedoneerd aan Stichting Villa Joep. Deze stichting zet zich in tegen neuroblastoom. Dit een vorm van kinderkanker waarvan slechts 20% een overlevingskans heeft! Dat is natuurlijk veel te weinig en Houtspel helpt daarom graag een handje mee met het steunen van deze strijd.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Vrolijk pakket van Het Vrolijke Nest!

Een tijd geleden werd er wel een héél leuk pakket bezorgd. Er in zaten een …

Share
Share