Inzending van Angela voor de Fruittella Glamorous Winactie

Screenshot 2014-01-01 at 13.37.11Er komen steeds meer inzendingen binnen naar aanleiding van onze winactie “Win een Fruitelle Glamorous Party voor jou en je prinses”.

Hier een tekening van prinsesje Angela. Angela is heel creatief geweest met de snoepjes van de Glamorous Mix van Fruittella en had niet alleen plezier bij het knutselen, maar ook bij het opeten van de snoepjes! En nu mogen wij genieten van deze mooie prinses en haar creatie:

Screenshot 2014-01-30 at 19.46.37

Ook meedoen met deze winactie ter gelegenheid van de Fruittella Glamorous Mix en een verwendag winnen voor jou en je dochter? Met onder andere een bezoek per limousine aan de musical Assepoester? Zet jouw prinsesje dan ook aan het werk, klik <hier> voor details over de actie.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …