Hippe spijkerbroeken voor de kleinste kinderen

Webwinkel Jeej heeft de spijkerbroeken van het Australische Oishi-M naar Nederland gehaald. Dit zijn comfortabele en vooral hele hippe spijkerbroeken met een vleugje retro. Voor baby’s en peuters van 0 jaar tot 3 jaar.

Vrij bewegen
De spijkerbroeken zijn gemaakt van een soepele jeansstof en er is ruimte gelaten voor billetjes met luiers. Zo houdt het kind zijn bewegingsvrijheid. Alle broeken zijn extra lang en geschikt gemaakt om eerst een tijdje om te slaan. Zo gaat de broek wel 2 maten mee! De elastische band rond de taille zorgt ervoor dat de broek ook daar goed aansluit en de rug lekker warm blijft.

Retro
Fijn dat deze broekjes voor je kind zo comfortabel zijn. Maar ze zijn vooral heel erg leuk. Bij elk model is de spijkerstof afgewisseld met een retrolap op de billen en/of de broekspijpen. Allemaal in vrolijke gestreepte of gebloemde dessins. Gelukkig heeft Oishi-M niet alleen spijkerbroeken. Ook de andere baby en kinderkleding is gewoon te leuk.

De collectie van Oishi-M is verkrijgbaar bij Jeej. Klik hier voor meer informatie>>

Lees ook:
De liefste kleertjes voor de liefste baby’s (WIN)
Is jouw baby ook Woest Aantrekkelijk?
Versace lanceert kledinglijn voor kinderen

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

De leukste winterjassen voor jongens en meisjes!

Over een paar weken is het weer zover. De winter gaat van start! Wij kijken …