Nappy Wallets gespot op oleuk.nl

Oleuk.nl is een website en nieuwsbriefdienst die elke dag iets onder de aandacht brengt dat zij de moeite waard vinden. Oftewel: o leuk! Oleuk.nl is een initiatief van de uitgeverij Sanoma. Dit is dezelfde uitgeverij van alle titels van Jonge Gezinnen, zoals Ouders van Nu en Groter Groeien, van Donald Duck, de Disney Boekenclub, de Viva en Flair.

Oleuk.nl heeft onze Nappy Wallet onder de aandacht gebracht. En dat vinden wij leuk! Hun artikel:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Meer weten over de Nappy Wallet, klik hier>>

Lees ook:
De nieuwe collectie Nappy Wallets
Nieuw in Nederland: de Nappy Wallet
Gespot in de Flair

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.