TIP: verhoog je weerstand

Het is buiten regenachtig, guur en koud; Tijd om de winterkleding uit de kast te halen en de kachel aan te zetten, want het is herfst! Het is dus nu het aangewezen moment om je weerstand te verhogen om de kans op griep te verminderen. Je hebt natuurlijk geen tijd om ziek te worden als (aanstaande) moeder.

A. vogel echinaforceHoe verhoog je jouw weerstand?
Je weerstand tegen griep verhoog je heel makkelijk en eenvoudig met A.Vogel Echinaforce. Echinaforce is een homeopathisch geneesmiddel dat helpt bij onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid. Echinaforce wordt gemaakt van rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Deze geneeskrachtige plant stimuleert de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt. Hierdoor word je minder snel ziek en herstel je sneller in geval van ziekte.

Maar wat is weerstand eigenlijk?
Simpel gezegd beschikt elk lichaam over een natuurlijke verdediging tegen ongewenste indringers: het afweersysteem. Hoe sterker de weerstand, hoe beter de verdediging en hoe kleiner de kans dat ziekmakers je lichaam binnendringen. En wordt je toch ziek, dan zorgt een goede weerstand dat je sneller herstelt.

Meer weten over A. Vogel Echinaforce of dit homeopatische product snel en makkelijk in huis halen? Klik hier>>

Lees ook:
Mexicaanse Griep gevaarlijk voor ongeboren kind?Zorgenkind vermindert weerstand ouders

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Wat is een RS-virus infectie, hoe herken je het en is het dodelijk?

RS-virus staat voor respiratoir syncytieel virus, een virus dat verkoudheid veroorzaakt. Verkoudheid lijkt niet ernstig, …

Share
Share