Solar Racer Bolide Solaire, autootje op zonne-energie

De Solar Racer Bolide Solaire van GEO Kids is een mini autootje dat rijdt op zonne-energie. Het gaat dus rijden als de zon schijnt. Je hebt dus geen batterijen nodig om je kinderen hiermee te laten spelen. Volgens de fabrikant is dit speeltje goed voor eindeloos plezier en verwondering alom. Ik ben benieuwd of dit echt zo is…

Recensie
Dit kleine autootje, met de afmetingen van 3 cm x 2,5 cm x 2 cm, heeft een grote zonnecel aan de bovenkant. Het begint te rijden als de zon hem heeft verlicht en voldoende zonne-energie heeft opgedaan. Hij stopt vanzelf wanneer hij geen energie meer heeft.

Onze twee oudste kinderen van 5 jaar en 3 jaar vinden het erg interessant hoe deze auto in elkaar zit. Na enige uitleg waren zij (en wij als ouders) ook erg benieuwd wat er met de auto zal gaan gebeuren als het door de zon opgeladen is. Het duurde best wel lang voordat de auto een klein stukje ging rijden. Misschien dat het komt doordat de zon in deze periode van het jaar niet altijd zo lang aanwezig is, als wij graag zouden willen. En de zon misschien minder sterk is dan in de zomer?  Ook al reed de auto steeds maar een klein stukje, de kinderen vonden het erg interessant om naar te kijken.

Hopelijk hebben ze er straks in het voorjaar en in zomer, de perioden met meer zonuren en sterkere zonnekracht, er meer plezier van dan dat ze nu al van hebben gehad. Wij zijn allemaal benieuwd hoelang dit autootje dan kan blijven rijden als het volledig opgeladen is! Mede doordat je geen batterijen nodig hebt voor dit speelgoed, is het namelijk echt een duurzaam product. Met een prijs van € 4,99 is dit echt een leuk cadeautje voor een verjaardag, partijtje of als kleinigheidje.

Bestel dit product hier bij RodeAppelwangetjes.nl>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een gezinsauto?

Is er een kleintje op komst? Dan is het slim om eens kritisch naar je …

Share
Share