Baby Born prinsessen-bed

baby-born-slaapAlleen maar mooie dromen in dit prachtige prinsessen bed! Versierd met tule en gouden elementen, uitgerust met een klein nachtlampje en een slaapliedje is dit het ideale bed voor alle prinsessen poppen.

Recensie
Voor kinderen die het leuk vinden om met poppen te spelen, is een poppenbed onontbeerlijk. Kinderen vinden het prettig om met hun poppen om te gaan als met echte baby’s, dus in bad doen, verschonen, knuffelen, eten geven, voorlezen, dat alles wordt geïmiteerd door mini-vadertjes en mini-moedertjes.

Vast onderdeel van het ritme van een baby is uiteraard slapen! En hoe leuk is het wanneer dat in een echt prinsessenbed kan. Met name voor “roze meisjes” is dit de ultieme accessoire voor de babykamer van de poppenbaby’s.

prinses-bed-baby-born-copyright-trotse-moeders-1

Het bed is (uiteraard) roze en voorzien van ‘koninklijke gouden versieringen’. Een hemeltje van paarse tule maakt het af. Het chique dekentje en het tule hemeltje zijn niet van soepel stof, waardoor het wel lastig is om het goed te draperen. Met name het onderstoppen van de ‘baby’ valt niet mee.

Screenshot 2015-02-26 at 08.47.46Het leukste van dit Baby Born poppenbed is het interactieve element. Wanneer je het bed ‘aanzet’ (eerst batterijen er in doen natuurlijk) kun je muziekjes laten horen en een lampje laten branden. Leuk detail is dat het aanzetten van de slaapliedjes kan gebeuren door een drukplaat op de boden van het bedje, verstopt onder het onderlakentje. Je legt je pop dus lekker in bed en drukt subtiel op haar buik en daar beginnen de slaapliedjes!

Het bed is 46 cm lang. Helemaal leuk is natuurlijk om de bijbehorende Baby Born prinses in het bedje te laten slapen. Zij is 43 cm lang en zoals je op de foto kunt zien, past dit perfect. Voor de recensie van de interactieve Baby Born prinses, klik hier >>>>

Baby Born prinsessen bed
Bekijk op bol.comInteractief poppenbed, geschikt voor poppen tot 45 cm, Zapf Creations
Bestel dit Baby Born bed hier >>>>

Screenshot 2015-02-26 at 09.05.10

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …