Minecraft – De geheimen van de Survivors

minecraft-survival-gids-trotse-moeders-trotse-vaders-recensie-winactieDit nieuwe officiële Minecraft boek bevat alle geheime informatie van de Survivors – een ondergrondse groep van Minecraft-experts die bestaan sinds het ontstaan van het spel. De leider van de groep, oftewel de Chief, onthult zijn sluwe plannen en ingenieuze uitvindingen. Maar hij deelt ook minder bekende tips over hoe de Minecraft speler het best tot zijn recht komt in de Nether en End en, als ze echt voldoende zelfvertrouwen hebben gevonden, een poging kunnen wagen voor een speed run naar de End dimensie.

Recensie
Bij een heleboel boeken moet ik een van mijn kinderen echt motiveren om te gaan lezen, maar bij dit boek moest ik “scheidsrechter” spelen én een schema te maken, waarmee ze alle drie iedere dag evenveel tijd het boek in handen konden hebben … Pffff, hogere wiskunde, maar het is gelukt!

Minecraft is een game, die enorm populair is bij kinderen. Je kunt het een beetje zien als ‘digitaal lego’, je kunt bouwen en je eigen wereld creëren met allemaal kubusvormige blokken. Maar … je kunt in gecreëerde werelden ook op avontuur gaan, survival. Dan moet je zelf voor grondstoffen zorgen en moet je het soms ook opnemen tegen andere wezens die in die Minecraft wereld wonen.

Mijn kinderen geven het boek 100 sterren. Nu vind ik dat wat veel, maar 4 sterren is zeker verdiend!

Minecraft – De geheimen van de Survivors
Hardcover, 104 pagina’s, uitgeverij Meis & Maas
Bestel dit boek hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Lucinda Belinda Melinda McCool [recensie]

Het mooiste meisje van klas is Lucinda Belinda Melinda McCool en haar doel is om …

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.