Kruidvat beschermt je kind tegen de zon

De zomer komt er weer aan! En dat betekent: heerlijke dagjes weg en misschien wel een lekkere zonvakantie. Maar dat alles natuurlijk niet zonder de goede  bescherming.

Speciaal voor de kinderen heeft Kruidvat een paar nieuwe producten ter bescherming voor de kinderen in de schappen gelegd. Een kinderhuidje is erg kwetsbaar en het is belangrijk dat deze goed wordt beschermt tegen de factoren van buitenaf. Zo heeft Kruidvat voor de allerkleinste al de Kruidvat Solait Kids Water & Fun SPF 50. Deze zonnebrand heeft een hoge beschermingsfactor en een extra waterresistent. Zo kan ook jouw kind zorgeloos spelen en spetteren.

De Kruidvat Zwembroekjes zijn erg praktisch in gebruik. Deze vrolijk bedrukte wegwerpzwembroekjes zijn ideaal voor op het strand maar ook voor tijdens het baby- en/of peuterzwemmen in het zwembad. Door het elastiek in de broekjes wordt je kind niet beperkt in zijn bewegingen en zit deze erg comfortabel. De luier bevat ook een speciale binnenlaag waardoor er wordt voorkomen dat deze zich volzuigt met water tijdens het zwemmen. De zijkanten van de luier kunnen worden losgescheurd zodat deze makkelijk, snel en hygiënisch te vervangen is.

Als je op reis gaat met je kind, vergt dat natuurlijke enige voorbereiding. Handig voor onderweg zijn dan de Kruidvat Knoei Doei Doekjes. Voor de handen, snoetjes en neusjes van je kind zijn deze vochtige doekjes ideaal. Ze zijn gemakkelijk één voor één uit de verpakking te halen en kan worden afgesloten met een handige plakstrip. Voor het verschonen van je baby onderweg zijn vooral de Kruidvat Baby Droge Washandjes uit het nieuwe assortiment erg handig. Deze washandjes zijn zacht, fris en hygiënisch in gebruik. Deze kunnen niet alleen gebruikt worden bij het verschonen maar ook bij het reinigen van je baby’s kwetsbare huidje.

Vitamines zijn natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom heeft Kruidvat nu ook de Kruidvat Vitamine D voor kinderen aan het assortiment toegevoegd. Deze dragen bij aan de ontwikkeling en sterke botten en is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding van je kind.

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Ben jij klaar voor het strand in 2022?

Lekker naar het strand? Vergeet deze dingen niet Ben jij al klaar voor het strand …

Share
Share