Vormgeefster helpt om je eigen Kerstkaarten te ontwerpen

kerstkaarten-studio-lnd-trotse-moeders Genoeg kerstkaarten te vinden in allerlei winkels, mooie wens aan de binnenkant, adres op envelop, postzegel er op en versturen maar. Heel leuk om te versturen en voor de ontvanger om te lezen en op de hangen.

Maar hoe leuk is het om een originele super toffe eigen ontwerp kerstkaart te sturen? Super leuk om te versturen en nog leuker om te ontvangen. Sowieso brengt het een extra glimlach.

Studio LND kan jou helpen in het ontwerpen van deze eigen kerstkaart. Hoe jij het in je hoofd hebt, hoe jij het wilt, dat werkt Studio LND om in een ontwerp en uiteindelijk een kaart in je handen. Want in je hoofd en op een computerscherm is mooi, maar een kaart in je handen is toch het echte werk. Lijkt het je een leuk idee, via www.studioLND.nl/contact kun je het beste contact opnemen.

Screenshot 2014-11-12 at 09.05.35

Daarnaast heeft Studio LND ook haar eigen ontworpen collectie kerstkaarten. Dit seizoen zijn deze gemaakt door middel van handlettering. Waardoor ze een eigen uitstraling krijgen. Door de grafische achtergrond en de kleuren hebben de kaarten een mooi speels effect. Strak maar ook vrolijk. Welke kaart stuur jij naar je familie en vrienden? Kijk hier voor het aanbod >>>>

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …