De Brief

In het verleden van de ene vrouw ligt de toekomst van de andere

Dat klinkt intrigerend…. En wanneer ik de tekst op de achterkant van het boek De Brief lees, is het dat ook. Twee verhalen, een uit 1939 en een uit 1973 die met elkaar verbonden zijn door… een brief!

Inhoud
1973. Tina Craig werkt zo veel mogelijk om haar gewelddadige man te kunnen verlaten. Tijdens haar werk in een kringloopwinkel vindt ze in de zak van een tweedehands jas een brief, in een verzegelde en ongefrankeerde envelop. Tina opent de envelop en leest de brief – een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen…

1939. Billy Stirling weet dat hij zich als een idioot heeft gedragen, maar hij hoopt dat hij de zaken recht kan zetten. Hij schrijft een brief in de hoop zijn toekomst te kunnen veranderen. Dat lukt – op meer manieren dan hij zich ooit had kunnen voorstellen…

De roman De Brief is uitgegeven als paperback van 317 pagina’s

Kathryn Hughes
Kathryn Hughes heeft ook andere boeken geschreven die zijn uitgegevens door uitgeverij The House of Books. Dus, wanneer je van De Brief hebt genoten, is het zeker de moeite waard om ook Het Geheim en De Sleutel te lezen!

De Engelse internationale bestsellerauteur Kathryn Hughes runde samen met haar man bijna dertig jaar een zaak in Canada, voedde twee kinderen op en reisde vervolgens de wereld rond. Haar romans worden in meer dan dertig landen gelezen. Nu woont Kathryn in de buurt van Manchester, Engeland.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Het Geheim

De waarheid die ze wegstopte, zal de redding betekenen voor een andere vrouw Inhoud Mary …

Share
Share