Wat gebeurt er op Prinsjesdag – uitleg voor kinderen

kidsweek-logoHoe leg je Prinsjesdag 2015 en de troonrede uit aan kinderen in de basisschoolleeftijd? Jeugdkrant Kidsweek en presentatietool Prezi vatten het nieuws samen op een overzichtelijke, heldere manier: met twee Prezi-presentaties op Kidsweek.nl.

Hieronder de eerste presentatie, waarin uitgelegd wordt Prinsjesdag er uitziet en wat er gebeurt:

Een presentatie met de belangrijkste punten uit de troonrede, uitgelegd zodat ook basisschoolkinderen het kunnen volgen, vind je hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Zomerse fotosessie 2020

Gelukkig was het droog en kon het gezin van (en met) onze koning in lichte …