nijntje versiert de kerstboom

Zoals jullie misschien weten, is kerstmis in huize Trotse Moeders deels in Dick-Bruna-stijl:

Kerstmis in (Dick Bruna) stijl

En nu kunnen we weer iets toevoegen aan ons kerst-assortiment: het boek nijntje versiert de kerstboom, wat niet alleen een klein verhaaltje is (stel je daarbij niet teveel voor…) maar vooral een manier om je kerstboom leuker te maken. Er zitten namelijk maar liefst 21 stevige kartonnen afbeeldingen in die in de kerstboom gehangen kunnen worden!

De versieringen zijn echt heel stevig en al voorzien van een “oogje” om een haakje in te doen. Zelf ga ik er een koordje door maken, wel wat meer werk, maar ik denk dat het daardoor langer intact blijft. Wanneer je de pagina met de kerst-versieringen uit het boek haalt, zit er een bijpassende afbeelding onder in groot formaat. Wanneer je de versieringen bij je kerstspullen wilt bewaren, dan blijft het boek ook nog steeds leuk om door te kijken.

Wat mij leuk lijkt, is om een kleine kerstboom te kopen, echt zo’n mini, en die helemaal te versieren met de kerstversiering van nijntje. De Dick Bruna kerststal ernaast en het kerstverhaal ook en ik heb een heel vriendelijk en mooi kersthoekje!

Tot slot: voor dit formaat kartonboek, inclusief de 21 kerstversieringen, heeft uitgeverij Mercis wel een heel aangename prijs bepaald, bijzonder goede prijs/kwaliteit! Bekijk / bestel dit boek hier >>>>

Nog meer in de kerstsfeer komen met nijntje? Geniet dat van deze compilatie van nijntje-kerst-video’s: nijntje en de kerstbomen.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

nijntje-boek in Nederlands met Gebaren

Toen ik het persbericht over de uitgave van een nijntje-boek in gebarentaal las, dacht ik …