SNEAK PREVIEW: Mini auto’s met recordsnelheid

Als je dacht dat de auto’s van de bekende racers op de banen als hard gingen, dan heb je zeker deze autootjes nog niet ontmoet. Zij hebben omgerekend naar grootte namelijk een snelheid van maar liefst 2414 km per uur.

Je kunt de autootjes lanceren door ze een klein stukje vooruit te duwen, waarna ze verder schieten en hun snelheidsrecord proberen te verbreken. Wat deze autootjes nou ook zo uniek maken, is dat ze ook gelanceerd kunnen worden met de pullback functie. Hierbij trek je het autootje naar achter terwijl deze op de grond staat en schiet deze weg zodra jij je hand er vanaf haalt. Meerdere speelgoed autootjes hebben deze functie, maar het is uniek dat zo een kleine auto allebei de kanten opgeladen kan worden.

Ook hebben de autootjes twee spannende banen waarbij je ze door loopings kan laten gaan, ze uit de bocht kunnen vliegen en je kunt ze lanceren op de jump zodat ze hoog de lucht in schieten.

Deze Nano Speed autootjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen maar zijn ook echt collecter items. Er zijn er nu namelijk al een stuk of 60!

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Veilig vervoer van kinderen met kinderzitjes

Met zoveel verschillende types van kinderzitjes beschikbaar kan de keuze wel eens lastig zijn. In …