Kalkhoff fietsen, onbekend maar oerdegelijk

Fietsen is geld besparen (al gauw zo’n 25 eurocent per kilometer) en hiermee een goedkope manier om je te verplaatsen. Maar fietsen is ook gezond, je werkt ongemerkt aan je conditie. Fietsen is genieten van bewegen in de buitenlucht waarbij je tegelijkertijd van de omgeving kan genieten. Niet voor niets riep oud schaatskampioen Ard Schenk in de ANWB van 2012 op om meer te gaan fietsen vanwege; “het bewegen met een heerlijke frisse hap lucht.’ Schenk stelt dat iedereen die binnen tien kilometer afstand woont en werkt op de fiets zou moeten stappen.

Niet zo maar een fiets

Ben jij nu toevallig net op zoek naar een nieuwe fiets maar niet zo maar een fiets dan is een Kalkhoff fiets zeker het overwegen waard. Het merk is misschien nog niet zo bekend, maar met een fiets van Kalkhoff heb je een oerdegelijke fiets in je bezit. En of je nu kiest voor een stoere elektrische fiets of voor een comfortabel rijdende stadsfiets, met een Kalkhoff fiets ben je gegarandeerd van kwaliteit, een mooi uiterlijk én een mooie prijs.

Niet zo maar een merk
Kalkhoff fietsen worden ontworpen, gefabriceerd en getest in Cloppenburg, Duitsland. Fietsenfabrikant Kalkhoff staat er om bekend als geen ander oude tradities met de nieuwste technologieën te kunnen combineren. 9392Voor een kwalitatieve, oerdegelijke en originele Kalkhoff fiets wordt allereerst met een scherp oog gekeken naar wie de klant is, wat leuk gevonden wordt, wat voor een fiets de klant wil en welke trends er spelen. En dan worden ook de nieuwste systemen nog toegepast.

Nederlandse moeders staan er om bekend ware fietscoureurs te zijn. In Nederland zie je ouders met jonge kinderen zich met gemak door het drukke stadsverkeer verplaatsen. En dat is een snelle en slimme keuze want per fiets verplaats je je handig van A naar B en je maakt tegelijk je kinderen vertrouwd met het verkeer en de verkeersregels.

Tip
Wist je dat er in Arnhem een fietsenmuseum is? Zij bieden een schat aan informatie over, zoals zij het noemen, de fiets, het wonder op wielen. Het fietsmuseum is een leuk dagje uit voor gezinnen met kinderen.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share