Goede Voornemens…… en dan?

Screenshot 2014-01-02 at 08.56.25We hebben het er al eerder over gehad: Goede Voornemens.

Maar wat gebeurt er met alle mooie dingen die we ons voornemen? In een Amerikaans overzicht over Nieuwjaar staat een grafiek waarop een dalende lijn te bespeuren valt, die lijn begint al vrij snel te dalen….

In onderstaande infographic (dit is een andere naam voor een grafische weergave van gegevens), staan allerlei leuke weetjes over Nieuwjaar, zowel historische als hedendaagse. Hij is helaas in het Engels, maar omdat er veel afbeeldingen in staan, is de meeste informatie goed te volgen:
New-Years-Infographic

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …