NIEUW: bordspel van Squla

Het nieuwe bordspel van Squla is niet alleen heel erg leuk om te spelen maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Het Squla Familiebordspel is een ouderwets gezellig bordspel voor de hele familie, dat je op de iPad speelt. Dit leuke spel is geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar maar ook erg leuk voor volwassenen. De speler beantwoordt quisvragen, waarmee je punten kan verdienen. Wie na 10 beurten de meesten punten heeft wint. Elke speler speelt op zijn eigen niveau dus zelfs de ouders kunnen nog iets leren van dit spel.

Het spel
Er zijn vijf niveaus voor basisschoolleerlingen vanaf groep 4 tot en met 8, drie niveaus voor brugklasleerlingen (vmbo-bk, vmbo-gt en havo/vwo) en een niveau voor ouders met de meest uitdagende vragen! Het spel bevat in totaal 2200 vragen en het speelbord bevat tegels in vrolijke kleuren. De kleur van de tegel geeft de categorie van de quizvraag aan. Geel is Taal, rood is Spelling, groen is Rekenen & Wiskunde, blauw is Geschiedenis en paars is Aardrijkskunde.

De Squla Familiebordspel app is gratis verkrijgbaar in de iTunes Appstore.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Educatieve spellen van SQULA: Taal, Rekenen of Spelling

Je hoort vaak dat kinderen in de vakantie weer deels vergeten wat ze op school …