Muis holt en rolt en springt

Muis kan niet stilzitten, net als jij! Doe je met haar mee?

Recensie:
Als muis wakker wordt, rekt ze zich uit. Ze buigt en strekt. Ze gaat naar buiten om te hollen, dansen en springen. Tussen de middag drinkt ze lekker limonade. Bij elke bladzijde zit een uittrekbaar flapje waardoor muis bewegen kan. Hij kan touwtje springen, limonade drinken, zich uitrekken, springen, voetballen, kopppeltje duikelen. Als hij alle activiteiten heeft gedaan en is hij moe geworden. Hij gaat lekker slapen. Hier zit een draaischijf bij dat, als je er aan draait, het buikje van muis omhoog en omlaag laat gaan. Net alsof hij echt slaapt.

Links op de bladzijdes staan vragen met afbeeldingen eronder, bijvoorbeeld: Wie kan er ook springen? De plaatjes die erbij staan zijn kikker, sprinkhaan en een kangoeroe dit prikkelt je kind tot nadenken.

De tekeningen zijn erg mooi. De uittrekbare flapjes maakt het voor de kinderen extra leuk!
Een erg leuk en vrolijk boek voor kinderen vanaf 2 jaar.

Muis holt en rolt en springt – Lucy Cousins.
Prentenboek, Hardcover, 12 pagina’s, uitgeverij Leopold.
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share