Trap er niet in! [review]

Een spel waarbij je nèt niet, of juist wel in ‘drollen’ trapt…. succes verzekerd! Trap er niet in! was onder andere vanwege het gegarandeerde spel-plezier genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2018.

Omschrijving
Trap er niet in als je dit hilarische spel met vieze gevolgen speelt! Doe een blinddoek om, laat de draaiwijzer draaien en loop zoveel stappen over de spelmat. Maar kijk uit, want er liggen bergjes bruine klei (in de vorm van drollen) op de mat! Soms mogen de spelers drollen toevoegen, weghalen of anders neerleggen. Wie weet de meeste drollen te vermijden terwijl hij geblinddoekt tussen de poep door loopt? Trap er niet in! bekijk / bestel je hier >>>>

Mening
Ik schreef het al: succes verzekerd. Ook bij mijn 12-jarige tweeling. En zeker bij jongere kinderen die zich dagelijks vermaken met grapjes over scheetjes en poep…

Voor jongere kinderen kan het overigens wel een beetje spannend zijn. Ze lopen immers met een blinddoek om en blote voetjes rond en kunnen zomaar ergens in trappen. Blijf er als ouder gerust bij, of houd je jonge kindje aan het handje vast tot de eerste ervaringen achter de rug zijn.

Mijn tweeling heeft zich enorm vermaakt. Eerst al met het kleien van diverse drollen van Play-Doh. En eigenlijk moesten ze meer lachen om de spanning bij het lopen, dan wanneer er daadwerkelijk in een ‘hoopje klei’ werd getrapt. Het bijna-wel gevoel was voor beiden het leukste, vertelden ze.

Natuurlijk is het superleuk om Trap er niet in! met vriendjes of vriendinnetjes te spelen (denk hierbij ook aan kinderfeestjes) maar nodig opa of oma ook eens uit. De klei is snel opgeruimd (let wel op bij vloerbedekking!) en voeten zijn ook eenvoudig schoon te maken.

Bekijk op bol.comTrap er niet in! is een spel van Hasbro voor één of meerdere spelers. Hoe meer, hoe vrolijker!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share