Priscilla

We hebben een nieuw huisdier. Priscilla. Zij (of hij) is onze huisspin. We hebben er velen, maar deze is officieel door de kinderen benoemd als ons huisdier. Priscilla is een middelmaat spinnetje. Zo eentje die niet heel klein is, maar eigenlijk ook niet groot. Ze heeft gewoon 8 poten, is niet dun en niet dik. Een hele gewone spin die in elk huis wel te vinden is. Maar Priscilla woont in onze douche en wordt sinds twee dagen verzorgd door de kinderen. Er is alleen één probleem. De kinderen zijn bang voor spinnen.

Ze zijn er maar druk mee. Er worden blaadjes en takjes in de tuin gezocht voor Priscilla. Maar ook druiven, kersen en aardbeien. Ze vinden levende beestjes voeren zielig, dus Priscilla is op een vegetarisch dieet gezet.

Priscilla woont in onze douche. Om Priscilla te voeren, doen ze de deuren van de douche open, gooien ze van afstand haar dieet naar binnen en sluiten ze weer heel snel de deuren. En dan… dan gaan ze hele gesprekken met haar voeren. Want anders is Priscilla erg eenzaam. Priscilla woont nu al twee dagen bij ons. Nu heb ik alleen een probleem. Binnenkort moeten we toch echt weer eens de douche gebruiken. En wat gebeurd er dan met Priscilla?

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Een badkamer inrichten als je kinderen hebt, werkt toch iets anders. Van een wastafel met …

Share
Share