Helder dagritme in beeld met Kidspicto

Kidspicto geeft aan kinderen structuur door dagelijkse activiteiten te visualiseren in de vorm van pictogrammen. De plaatjes zijn specifiek ontwikkeld voor kinderen, ze spreken aan, ze zijn duidelijk, vriendelijk vormgegeven en uitgevoerd in goed afwasbaar materiaal.

Een complete set zal het zelfstandige functioneren van een kind bevorderen. De collectie bestaat uit een set voor op school en voor thuis.

billen afvegentoilet

De toiletstickerset
De nieuwe toiletstickerset maakt de regels van het toiletgebruik duidelijk ; billen afvegen, toiletpapier in het toilet en niet ernaast, toilet doortrekken, handen wassen, etc. Spelenderwijs wordt kinderen de noodzaak bijgebracht van persoonlijke hygiëne en van het schoon achterlaten van de wc.

Naast deze toiletstickersets zijn er Kidspicto pictogrammensets verkrijgbaar die het dagritme duidelijker maken. De basissets zijn verpakt in een houten sorteerkist. Er is een klassikale en individuele schoolset, een thuisset en nog een aanvulling op de thuisset. Zo kunnen de kinderen thuis én op school met dezelfde pictogrammen werken. Voor meer informatie kijk ook op www.kidspicto.nl.

Lees ook:
Kidspicto
Omdraaien van het dag- en nachtritme
Operatie Opvoeden

Share

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Wat heb je nodig in de kraamperiode?

Rust, Reinheid en Regelmaat, zijn de drie R’s die door veel mensen, waaronder kraamverzorgenden, uiterst …

Share
Share