Lieke is verliefd [recensie]

lieke-verliefd-jette-schroder-recensie-copyright-trotse-moeders-1Lieke is verliefd op Sam. Ze vertelt het aan niemand. Maar Eva merkt het best! Ze maakt zich er zorgen over. Wat als Lieke straks alleen nog maar met Sam wil spelen? Dan krijgt Lieke plotseling een geheim briefje van Sam…

Mening
Zoals altijd weer een prima boek van Jette Schröder. En zeker voor kinderen om zelf te lezen en voor jou, als Trotse Moeder, om er later een keer op terug te komen. Want verliefdheid, zowel wanneer het jezelf overkomt als wanneer het een vriend / vriendin overkomt, is best lastig op de leeftijd van Lieke en Eva….

Herkenbaar is natuurlijk dat sommige verliefde mensen de rest van de wereld om hen heen niet meer lijken te zien. Ook liefdesverdriet en omgaan met gevoelens van jezelf en anderen, zijn mooie onderwerpen voor een gesprek. Een prima boek dus om als aanleiding voor dergelijke gesprekken in huis te halen. Los daarvan gewoon een lekker leesboek met mooie illustraties door ivan en ilja.

Lieke is verliefd – Jette Schröder
Illustraties door ivan & ilia
Hardcover, 96 pagina’s, uitgeverij Ploegsma
Bestel dit boek hier >>>>

Andere boeken over Lieke:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share
Share