Duurzaam droedelen met de Nobo Glas Desktop Pad

Ik ben er echt een kei in om allerlei to-do lijstjes te maken. Meestal digitaal. En dan heb ik alles wat ik nog moet doen, mooi overzichtelijk bij elkaar, soms zelfs met kleurtjes, om er vervolgens niet meer naar te kijken…. Een lijstje in het zicht werkt beter, maar alle losse papiertjes die ik daar voor gebruik raken toch snel zoek. Mede daardoor ben ik blij met de Nobo Glas Desktop Pad, een aanwinst voor mijn bureau. Hij ziet er niet alleen strak en mooi uit, maar is ook erg praktisch.

Algemene informatie
De Nobo Glas Desktop Pad is het moderne alternatief voor kladblokken of sticky notes. Of het nu gaat om je to-dolijst, een telefoonnummer, notities of droedels; je kunt het allemaal kwijt op dit tafelmodel whiteboard. Dankzij het frameloos ontwerp maak je bovendien optimaal gebruik van de beschikbare schrijfruimte. Het briljant witte, geharde veiligheidsglas schrijft niet alleen lekker soepel, het is ook tot wel drie keer beter uitwisbaar dan een gewoon whiteboard. En het is zelfs zo kras- en vlekbestendig dat je maar liefst 25 jaar garantie krijgt op het glasoppervlak.

Ook handig: de desktop pad is voorzien van een verborgen bureau-organizer, met plek voor pennen, paperclips en andere bureauaccessoires. De Nobo Glas Desktop Pad wordt geleverd inclusief een zwarte Nobo droog-uitwisbare stift met ingebouwde wisser, zodat je meteen aan de slag kunt.

Ervaring
Het “schrijfglas” staat nu al een paar weken op mijn bureau en hij bevalt prima. Wanneer ik een telefoontje krijg en even wat op wil schrijven, heb ik stift en oppervlak bij de hand. Ik veeg weg / voeg toe naar gelang een taak af is of er een to-do bij komt. Op die manier heb ik geen eindeloos lange lijsten, maar enkele overzichtelijke punten.

Extra plezier ervan heb ik doordat de kinderen het “schrijfglas” (zoals wij het thuis noemen) ook hebben ontdekt. Soms kom ik ’s avonds thuis en kan ik lezen dat mijn dochter morgen haar troep op gaat ruimen, of dat mijn zoon graag nog overhoord wil worden voor hij morgen naar school gaat. En soms staat er ineens een vrolijke tekening of een lief berichtje op, zo leuk!

Ook na een paar weken intensief gebruik ziet de Nobo Glas Desktop Pad er als nieuw uit. Er is geen spoor te zien van de dingen die er op hebben gestaan. En de prijs viel me ook 200% mee: dit mooie bureaustuk kost nog geen 20 euro bij 123inkt.nl of bol.com.

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Zo vader, zo baby – allebei een Pura fles

Hoe leuk is dat: een RVS drinkfles voor de Trotse Vader en een speenfles voor …