Hasbro schoencadeautjes voor ongeveer 5 euro [top 5]

Wanneer je inspiratie zoekt voor schoencadeautjes, hoef je niet verder te kijken. Wij hebben een top 5 voor je samengesteld met Hasbro cadeautjes die bij ieder kind in de smaak zullen vallen. En de prijsjes zijn zo leuk dat deze cadeautjes prima in de schoen kunnen. Maar ze zullen ook als extra pakje op pakjesavond (of als cadeautje voor een kinderfeestje) enthousiast ontvangen worden! Kijk maar mee:

5 – Littlest Pet Shop Verrassingszakjes
Elke surprise box bevat een piepklein diertje met een gezellig huisje dat aan een clip met een eigen sleuteltje of hangertje bevestigd kan worden. Het diertje past zelfs in het huisje.

4 – Play-Doh: vier grote potjes boetseerklei in verschillende kleuren.
De bekende klei voor kinderen. Daar heb je nooit voldoende van!

3 – My Little Pony: Cutie Mark Crew verrassingszakje
Een cadeautje in een cadeautje: na het uitpakken heeft je kind een Little Pony speelfiguur, een accessoire en een ‘huisje’ om mee te spelen.

2 – Littlest Pet Shop: Hungry Pet Pack
Erg grappig: in het ‘blik’ zit een Littlest Pet Shop diertje als zijn of haar favoriete eten ‘verkleed’. Er zit ook een piepklein stukje ‘eten’ bij om mee te spelen.

1 – Lost Kitties: Blind Box
Mijn persoonlijke favoriet. Mijn kinderen hebben er inmiddels al verschillende gekregen en ook in de schoen werd deze met veel enthousiasme ontvangen. Je kind pakt een ‘melkpak’ uit en daarin zitten de cadeautjes: een Lost Kitties-figuurtje, 2 accessoires en een meme-sticker. En die zitten allemaal verstopt in een potje klei waarmee dus ook gespeeld kan worden. Top!

Deze (en andere) schoencadeautjes vind je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Meekijken met je kind: de 5 leukste YouTube-kanalen

Naast televisie is internet een grote bron van vermaak voor jong en oud. Een tablet …