De Gorgels kleurboek [recensie]

Kleuren met de gorgels! Speciaal voor alle Gorgel-fans is er nu dit prachtige kleurboek met stickers, boordevol mooie, grappige en spannende platen uit de bekende boeken. Geef de wereld van de Gorgels kleuren, samen met Bobba en zijn vriendjes. 

Recensie
Nadat wij met het hele gezin het boek De wereld van de Gorgels hadden gelezen, was dit kleurboek een prachtige aanvulling. Het staat echt vol met allerlei mooi kleurplaten met herkenbare teksten en uitspraken en onze kinderen gingen een voor een aan de slag om er iets moois van te maken.

Het fijne aan dit kleurboek is dat de kleurplaten heel divers zijn, van heel druk en gedetailleerd tot rustig met slechts een paar dingen erop. En omdat er ook nog wat stickers bij zitten, kunnen ze er ook nog bijzonders van maken.

 

Overigens vind ik dat dit kleurboek niet alleen leuk is als je de boeken over de Gorgels hebt gelezen (al herken je natuurlijk wel veel meer). Ook als je nog niet bekend bent met deze figuren, dan kom je door het kleurboek wel al snel in het verhaal. En als een kind zo enthousiast is geworden, zou ik als ik jou was, ook gewoon nog een van de twee Gorgel boeken kopen 🙂

Joebelabambam!

De Gorgels, kleurboek – Jochem Myjer
Kleurboek met stickers, 32 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit kleurboek hier >>>>

Share

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

De Gorgels en het geheim van de gletsjer [review]

‘De Gorgels en het geheim van de gletsjer‘ door Jochem Myjer met illustraties van Rick …

Share
Share