Winnie de Poeh en zijn vriendjes

Cadeautjes geven, viooltjes plukken, honingpotten tellen… In dit boek lees je wat Winnie de Poeh en zijn vriendjes het allerliefste doen!

Recensie
Winnie de Poeh en zijn vriendjes is gebaseerd op de verhalen van Winnie the Pooh. Dezelfde personages spelen een rol in het boek, alleen zijn ze op een andere manier getekend. De echte Winnie the Pooh liefhebbers, zullen dit boek  waarschijnlijk wat minder vinden. Maar kinderen en degenen die het niet erg vinden dat dit de namaak Pooh is, zullen wederom erg genieten van Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Zelf ben ik helemaal gek op Disney, dus persoonlijk lees ik liever de originele versie. Maar voor de kinderen maakt het niks uit. Het valt hun amper op, dat Winnie de Poeh en Teigetje er hier anders uitzien. En het verhaal is net zo leuk als de orginele versie. Elke bladzijde gaat over een ander personage. Zo is er o.a. een bladzijde over Winnie de Poeh, Knorretje, Iejoor en Teigetje. Over alle personages wordt verteld wat ze graag doen. Dit gecombineerd met kleurrijke en mooie illustraties.

Stevige bladzijden
Erg handig zijn de stevige kartonnen bladzijden. Iets wat bij ons thuis wel nodig is. Ons dochtertje van 2 jaar vind het namelijk erg leuk om uit te proberen hoe stevig de bladzijdes zijn. Dus zij is ook erg blij, dat ze weer een boek heeft waar ze gewoon aan mag komen. Winnie de Poeh en zijn vriendjes is herkenbaar en blijft leuk om te lezen.

Winnie de Poeh en zijn vriendjes – A.A. Milne
Prentenboek, Kartonboekje, 16 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Win vrijkaarten voor Winnie de Poeh film
Een dag vol liefde met Winnie de Poeh
Disney’s 6e Classic: SALUDOS AMIGOS

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …