Konijntje Bella, lief en leerzaam babyspeelgoed.

Screenshot 2014-01-30 at 20.29.02Officieel heet dit konijntje in het Nederlands “Mijntje” maar het wordt verkocht onder de naam “Bella” en de doelgroep waarvoor dit speel- en knuffeldiertje ontwikkeld is, zal vast een eigen naam weten te verzinnen. Die doelgroep is uiteraard onze allerkleinsten, van 0 tot ongeveer 2 jaar.

Recensie

Screenshot 2014-02-04 at 11.39.42Behalve dat het konijntje er schattig uitziet, bevat het heel veel extra’s die een baby uitdagen tot ontdekken. Wanneer je het knuffeltje schudt, rammelt het, wanneer je aan de oortjes of voetjes pakt, knisperen ze, er zit een spiegeltje aan en beide oortjes bestaan uit drie verschillende stofjes die allemaal verschillend aanvoelen. Heel goed voor de tastzin dus, en heerlijk voor je baby om met de kleine baby vingertjes mee te spelen.

Vanzelfsprekend is het speelgoedkonijntje prima afgewerkt, geen losse onderdelen of kleine dingen zoals knopen of oogjes die er afgehaald kunnen worden. Verder zit er een handige kunststof clip waarmee het knuffeltje aan de box of aan de wandelwagen vastgemaakt kan worden, zodat het niet kwijt raakt en je kindje er makkelijk bij kan.

Een leuk en veelzijdig knuffeltje, ook geschikt als kraamcadeau.
Bestel dit leuke konijntje hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Baby’s eerste knuffel-boekje [recensie]

Knisperen, kijken, sabbelen, knuffelen… Dit eerste babyboekje Poes heeft alles in zich om de lievelingsknuffel …

Share
Share