De Gelaarsde Kat ook thuis op de buis

DE GELAARSDE KAT oftewel PUSS IN BOOTS is voor een Academy Award (beter bekend als Oscars) genomineerd in de categorie ‘Beste Animatiefilm’. En terecht! Ook al komt het karakter uit de immens populaire filmserie Shrek, is deze film wel echt een eigen verhaal en een geweldige en swingende film die niet in je collectie mag ontbreken. De hartverwarmende familiefilm wordt geprezen om de bijzondere humor, spectaculaire visuals en indrukwekkende 3D animatie. Het spannende avontuur boordevol hilarische actie vertelt het verhaal van Kat die een held werd, lang voor hij Shrek ontmoette.

Het verhaal
Deze nieuwe animatiefilm van DreamWorks Animation (Kung Fu Panda, Madagascar) vertelt het hilarische en dappere verhaal van een van de meest geliefde karakters uit de Shrek reeks: de gelaarsde kat. Samen met zijn vrienden, de ongelooflijk slimme Humpty Dumpty en de sluwe straatkat Kitty beleeft hij een spannend avontuur, wanneer hij de beroemde Gans, die gouden eieren legt, probeert te stelen. Hij was in Shrek al geweldig en nu kun je in deze avontuurlijke film vol hilarische momenten zien hoe die stoere kat toch zo beroemd is geworden. Minnaar en held, de Gelaarsde Kat beleeft het avontuur van z’n negen levens als hij het samen met Kitty Poezelpootje en Humpty Dumpty opneemt tegen de beruchte Jack en Jill. Dit is het ware verhaal van de Kat, de de Mythe, de Legende: De Gelaarsde Kat!

Bonus film
Bij de DVD ontvang je tevens een mini bonus film van 13 minuten: De Gelaarsde Kat/ Puss In Boots: The Three Diablos. Kat duikt in deze bonusfilm in een spiksplinternieuw avontuur, dat verder gaat waar de film eindigde. Belast met de taak om de gestolen robijn van de prinses terug te veroveren, krijgt Kat te maken met drie ondeugende vijanden. Schattig. Donzig. Dodelijk. Zodra de wanten uit gaan, schoppen The Three Diablos de nodige herrie tijdens Kat’s missie om de gestolen robijn terug te veroveren van de beruchte Franse dief “De Fluisteraar.” Weet Kat deze drie kleine duiveltjes op tijd te temmen? De Gelaarsde Kat laat wederom zien waarom hij een ware legende is. Alle Combo Packs bevatten (katten)bakken vol plezier en verrassingen die je niet eerder in de bioscoop hebt kunnen zien.

Bestel hier via Bol.com deze film>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share