En nú word ik slank

Omslag - De 6 weken challenge p.indd Duizenden mensen willen graag gezonder eten, meer bewegen en die overtollige kilo’s kwijtraken. Velen lukt dat niet of niet blijvend. Sommigen echter wel. Hoe kan dat? Wat doen succesvolle afvallers anders?

In 6 weken succes verzekerd: Mieke onthult in haar nieuwe boek dé 6 succesfactoren van blijvend afvallen, zonder dieet. Hoe moeilijk het is, zo simpel is het ook: pas deze succesfactoren toe in jouw leven en word én blijf slank.

IMG_1417Recensie
Ik vond het eigenlijk wel een mooi compliment van mijn dochters: ‘Mama, waarom krijg jij dit boek? Jij hoeft toch niet op dieet?’ De omslag van En nú word ik slank belooft dat je je voornemens waarmaakt zonder dieet en dat je nú slank wordt! Kijk, dat klinkt veelbelovend. Want (al ben ik het eerlijk gezegd best met mijn dochters eens) superslank ben ik natuurlijk ook niet, ik ben nu eenmaal geen topmodel 😉 maar diëten is iets wat me behoorlijk tegen staat.

IMG_1418En nú word ik slank is een prettig boek om door te nemen en te lezen. Het is opgebouwd uit korte stukjes tekst, waardoor je langer blijft lezen (ook als je niet de intentie hebt iets met dit boek te gaan doen). Het lettertype is strak en duidelijk, er staan veel foto’s in het boek en de lay-out is verder ook speels en vrolijk.

IMG_1419
En nú word ik slank daagt je uit om de komende zes weken te gaan werken aan blijvend afvallen. Ik kan me voorstellen dat het boek inspirerend kan werken. Er staan verschillende recepten in het boek, die passen bij de zesweken-challenge die het boek je voorstelt, dat maakt het makkelijk om ook echt te beginnen. Het zijn namelijk ook geen ingewikkelde recepten en ze lijken nog lekker ook.

IMG_1420 Volgens Mieke Kosters zijn er zes succesfactoren die je kunnen helpen bij het blijvend afvallen. Als je deze zes toepast, zou dat je moeten helpen met slank worden én blijven. Ik heb die zes succesfactoren voor mezelf samengevat in bewustzijn (en -worden en -blijven). Je bewust zijn van waarom je wilt afvallen. Je voortdurend bewust zijn van wat je doet, wat je eet en waarom. Ik denk dat dat de sleutel voor het succes is. Wat me daarnaast aanspreekt is dat je niet heel anders moet gaan eten. Het advies is wel minder te gaan eten, maar er wel voor te zorgen dat dat het lekker is.

IMG_1421Of de methode ook echt werkt, daar durf ik geen uitspraken over te doen. Zoals gezegd, ik ben niet het diëtende type en over het algemeen ben ik redelijk tevreden met mijn lichaam, ik voel ten minste niet de urge om te gaan afvallen. Ik ben dus niet aan de challenge begonnen en ook voorlopig niet van plan dat te gaan doen. Ik denk wel dat de kracht van het boek is dat het je echt aan het denken zet, waardoor je gemotiveerd begint.

Via Facebook biedt Mieke Kosters diverse workshops en trainingen, voor als je echt gemotiveerd bent en nog een extra steuntje in de rug nodig hebt. Meer informatie vind je op de site van Mieke Kosters. En hier is een inkijkexemplaar van En nú word ik slank.

En nú word ik slank – Mieke Kosters
Bekijk op bol.comGezondheid, paperback, 128 pagina’s, Carrera
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Je oude lichaam terug na de zwangerschap, hoe doe je dat?

Als je net bent bevallen zal je lichaam moeten herstellen, je hebt immers een zware …

Share
Share