Verkoop je zwangerschapskleding!

Eindelijk is het zover; je past weer in je eigen kleding! Dit is hét moment waar jij die maanden na je bevallig op gewacht hebt. Het moment dat je eindelijk weer dat schattige jurkje, je favoriete jeans en dat leuke truitje aan kan trekken. Maar wat moet je nou met al die zwangerschapskleding? Bewaren tot de volgende is een optie… Helaas leven we in 2012 en veranderd de mode nog wel eens. Zo is de kans groot dat wanneer jij weer in de je zwangerschapskleding past deze allang weer uit de mode zijn en je er dus niks meer aan hebt. Maar wat moet je nou met al die kleding? Happy Belly’s weet er wel raad mee. Het is namelijk heel simpel: we verkopen ze gewoon!

Happy Belly’s verkoopt namelijk niet alleen nieuwe maar ook  tweedehands zwangerschapskleding. Hun assortiment moet altijd aangevuld worden dus jouw oude zwangerschaps- kleren zijn van harte welkom. Maar Happy Belly’s is niet alleen voor de verkoop van je positiekleding een échte aanrader, ook voor zwangere die nog op zoek zijn naar leuke setjes is deze winkel het bekijken waard.

Let op: naast online (ver)kopen, heeft Happy Belly’s iedere woensdagavond een inloopavond in Wateringen. Op deze manier kan er kleding worden ingebracht en wordt de mogelijkheid geboden de kleding te bekijken en te passen.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Sim Only, ook wanneer je je oudere telefoon aan je kind doorgeeft

De tijd van ‘met een kwartje naar de telefooncel’ ligt al lang achter ons. Onze …

Share
Share