Zonnebrillen van Lief! Lifestyle [recensie]

Screenshot 2014-05-25 at 20.01.25Lief! is een bekend merk voor babykleertjes, slabbetjes etc. Althans, daar kende ik het van. Maar Lief! Lifestyle heeft een heleboel andere, kwalitatief goede producten, zoals de lijn van de televisieserie Fien en Teun waarvan we een dekbedovertrek hebben gerecenseerd (klik hier) of de zonnebrand / after sun waarover we ook een recensie hebben geschreven (klik hier). En nu zijn de zonnebrillen van Lief! aan de beurt:

Recensie
Screenshot 2014-05-04 at 08.41.50
Voor alle drie de kinderen kreeg ik een zonnebril toegestuurd. En bij Lief! denk je dan misschien aan allerlei schattige designs, maar voor mijn oudste jongen was het een hele coole zonnebril! En mijn meisje was helemaal blij met haar knalroze bril.

Voor mijn jongste zat er een bril bij die eigenlijk voor kinderen t/m 4 jaar is (hij is 7), maar op vakantie bleek deze prima te blijven zitten bij het zwemmen en spelen in de golven en daarbij was deze bril ook nog eens in zijn lievelingskleur blauw (zie grote foto onderaan dit bericht), dus ook hij was tevreden.

Screenshot 2014-05-25 at 20.23.11Bij de zonnebrillen zat een handig bewaarzakje, wat goed afsluitbaar was en waarin ik na de vakantie geen zonnebril, maar een verzameling stenen en andere “schatten” terugvond. Maar op zich is het wel handig, een zakje om de bril in te kunnen bewaren 😉

Zonnebrillen zijn niet alleen “cool” of mooi, maar beschermen de ogen van onze kinderen tegen al te veel felle straling van de zon. En zeker bij strand of zwembad, wanneer het water het zonlicht ook nog eens reflecteert, is een zonnebril verstandig om bij je te hebben.

Met de zonnebrillen van Lief! zul je geen moeite hebben om je kinderen deze te laten dragen. Zelfs bij baby’s kunnen de allerkleinste maat zonnebrillen prima op maat gemaakt worden door de klittenband.

Bestel de blauwe zonnebril (0-4 jaar) van Lief! Lifestyle hier >>>>
Bestel de coole jongesn zonnebril van Lief! Lifestyle hier >>>>
Bestel een roze meisjesbril van Lief! Lifestyle hier >>>>

Screenshot 2014-05-17 at 16.26.16

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Duurzaam droedelen met de Nobo Glas Desktop Pad

Ik ben er echt een kei in om allerlei to-do lijstjes te maken. Meestal digitaal. …

Share
Share