Vijfde boekje van Woezel en Pip

zomaar een dagVanaf nu ligt ligt het allernieuwste boekje van Woezel en Pip in de winkel: Woezel en Pip ‘Zomaar een dag’. Dit 5e boekje bevat naast 8 nieuwe verhalen ook een prachtig hoorspel CD met weer veel bekende Nederlanders. Zo is Babette van Veen te horen als Pip, Katja Schuurman als Buurpoes, Edwin Rutten als Wijze Varen, Willeke Alberti als Tante Peerenboom, Chantal Janzen als vertelster en Bettina Holwerda als Zonnetje.

Woezel en Pip Theatershow
De cd, verhalen en muziek zijn tot stand gekomen onder leiding van Dinand Woesthoff, die als creatief directeur en eigenaar van het merk Woezel en Pip nauw betrokken is bij de ontwikkeling van alle producten. Het hoorspel op de cd is dit keer gebaseerd op het theater script van de Woezel en Pip theatershow die vanaf 23 september aanstaande in meer dan 100 theaters in Nederland te zien is. Woezel en Pip gaan dan samen met Bettina Holwerda (o.a. bekend van Grease) op een magische rondreis door de tovertuin, waarbij alle vriendjes van Woezel en Pip ook aanwezig zullen zijn.

woezel en pip knuffelen elkaarRecensie
Wij hebben dit nieuwe boekje getest met een 2,5 jaar oude peuter. Het is haast niet mogelijk, aangezien Woezel en Pip het snelst groeiende kindermerk is van dit moment, maar deze peuter kent Woezel en Pip niet. Het boekje viel gelijk in de smaak. De prachtige kleuren en leuke illustraties spreken erg tot de verbeelding. Het boekje moest wel 3x achter elkaar voorgelezen worden! Ook de CD vond ze leuk. De bekende stemmen waren meer voor moeder een feest van herkenning, maar de muziek was een succes bij het kind. Dit boekje is een aanvulling als je al een Woezel en Pip fan in huis hebt en een echte aanrader voor ouders die het Woezel en Pip virus (nog) niet hebben!

 

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Woezel & Pip naar school

Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school. Wie zou er bij …