Noedel gaat slapen

Zachte dingen, glimmende dingen, plakkerige dingen….. Er zit zelfs een spiegeltje in! Er is een wereld te ontdekken in dit knuffelzachte voelboekje over Noedel. Ideaal om samen te lezen voor het slapen gaan.

Recensie
Noedel is een heel leuk boekje voor de kleinste kindjes! Doordat Noedel een klein zwart-wit beertje is spreken de kleuren zelfs baby’tjes al aan! Ze zitten vol aandacht te kijken naar de plaatjes in het boekje. Maar ook voor de oudere kinderen van een jaar of drie is dit boekje heel leuk doordat het verhaal van ‘slapen gaan’ zo herkenbaar is. De details, vooral de plakkerige tandpasta, vinden ze héél leuk. Doordat het boekje vijf gebeurtenissen (bad-pyama aan/flesje, tandjes poetsen, knuffeltje mee voor het slapen gaan) beschrijft, is het boekje ook niet te lang voor de korte concentratie van jonge kinderen. Bruikbaar voor kindjes van 0 tot 3 jaar!

Noedel gaat slapen – Marian Billet
Baby- en- peuterboekje, hardcover, 12 pagina’s, Gottmer uitgevers
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Hilde

bcroonen@home.nl'

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share