Une Nouvelle Amie [bioscooptip]

UneNouvelleAmie_Poster_70x100.inddClaire (Anaïs Demoustier) en Laura (Isild Le Besco) zijn hartsvriendinnen. Wanneer Laura na een kort ziekbed op jonge leeftijd komt te overlijden, belooft Claire dat ze voor Laura’s man, David (Romain Duris), en hun 6 maanden oude dochtertje Lucie zal zorgen.

Een belofte die Claire in eerste instantie zwaar valt omdat het gemis van Laura zo groot is. Totdat ze David thuis opzoekt en ziet wat het rouwproces met hem doet. Het is het begin van een intiem verhaal over verlies, verlangen, liefde en vriendschap.

Une_Nouvelle_Amie (4)

De prachtige Franse film van François Ozon vertelt het verhaal over een nieuwe onverwachte vriendschap, liefde en een groot geheim. Kijk hieronder naar de trailer van deze bijzondere film en ga deze heerlijk tijdens een donkere winteravond in de bioscoop bekijken:

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Door jou ben ik mij

Toen ik het persbericht over Door jou ben ik mij las, had ik meteen het …

Share
Share