Sneak Preview: Chef Sjef!

Het boek Chef Stef verschijnt op dierendag: 4 oktober 2017, en dat is vast geen toeval want Esmée van Doorn is een grote dierenliefhebber! In haar boek Chef Stef zien we dan ook allerlei dieren voorbij komen die het erg leuk hebben samen.

Vrolijkheid en plezier, dat stralen de tekeningen uit. De dieren zijn stuk voor stuk lief getekend en in vrolijke, duidelijke kleuren weergegeven. Ze hebben allemaal een eigen karakter en zijn erg herkenbaar.

De tekeningen zien er in een oogopslag overzichtelijk uit: scènes in een restaurant. Maar wanneer je goed kijkt – en dat is de bedoeling bij een zoekboek – zie je steeds meer details.

Op zich is het al leuk genoeg om samen met je kind naar de platen te kijken en te vertellen wat er allemaal te zien is, maar om het extra leuk te maken staan er op iedere zoekplaat items die je kunt vinden.

Hieronder een video waarin je een indruk krijgt van Chef Sjef:

En via deze link kun je het boek bestellen >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De melkweg school

Kelvin Klosmo is niet alleen nieuw op school, hij is nieuw in de Melkweg! Als …

Share
Share