Klean Kanteen RVS Thermosfles, is deze echt lekdicht?

klean-kanteen-recensie-copyright-trotse-moeders-3Met de nieuwe, 100% lekdichte Café Cap 2.0 kun je je warme koffie, thee of koele drank gewoon direct uit de fles drinken zonder de hele dop eraf te hoeven draaien. De RVS thermosbekers van Klean Kanteen zijn daarom ideaal voor in de auto om onderweg lekker warm of koel te drinken. De thermosflessen zijn gemaakt van foodgrade RVS en zijn sterk, hygiënisch, duurzaam en nemen geen smaakjes op. De lekdichte Café Cap 2.0 drinkdop is gemaakt van veilig polypropeen met foodgrade siliconen. De Klean Kanteen thermosbeker met Café Cap bevat dus geen schadelijke stoffen zoals BPA en BPS, dus je kunt deze isolerende drinkfles zorgeloos gebruiken.

Recensie
Bij persberichten zoals bovenstaande komt er vaak een hinderlijk melodietje in mijn hoofd “pom pom to good to be true, lalalalaaalalalaah“. Ik geloof meteen dat de Klean Kanteen thermosbeker van goede materialen is gemaakt, want hij is te koop bij GreenJump.nl en die site vertrouw ik volledig. klean-kanteen-recensie-copyright-trotse-moeders-1Maar … ik heb al een aantal thermosbekers aangeschaft die lekdicht beloofden te zijn en die dat niet geheel waren. En een druppel koffie op een blouse, net voordat je een afspraak hebt, is niet prettig!

Ik heb regelmatig afspraken buitenshuis en reis dan met de trein of met de auto. Wanneer ik met de auto ga, maakt mijn echtgenoot altijd heerlijke cappuccino voor onderweg. Die gaat dan heet in een thermosbeker en zodra ik de snelweg op rijd, is de cappuccinovoldoende afgekoeld om te kunnen drinken. Erg luxe! Keukenpapier om de beker heen tegen de druppels en genieten maar!

Dan nu de proef op de som met de lekdichte rvs thermosbeker van Klean Kanteen. Cappuccino erin, in de auto en rijden maar! Eenmaal op de snelweg, brand ik mijn lippen. Deze koffie is nog ècht warm! Hoewel ik niet blij ben met de schrik, ben ik wel onder de indruk van de kwaliteit van de thermosbeker. Ik kan lekker lang met de cappuccino doen, hij blijft warm, zelfs met de opening open, duurt het een tijd voordat hij echt is afgekoeld.

klean-kanteen-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Thuis doe ik een test: ik giet kokend water in de thermosbeker. Drie uur later schenk ik hem uit, om thee te zetten. Wanneer je goed kijkt, zie je op de foto’s dat het water nog steeds heet is! Ik ben overtuigd!

klean-kanteen-recensie-copyright-trotse-moeders-2 klean-kanteen-recensie-copyright-trotse-moeders-3

In deze thermosbeker kun je overigens ook vloeistoffen koel houden. Handig voor langere reizen voor lekker fris water of zuivelproducten die je liever niet lauw wil laten worden! klean-kanteen-recensie-copyright-trotse-moeders-2En na veelvuldig gebruik kan ik ook eerlijk zeggen dat deze lekdichte rvs thermosbeker echt lekdicht is. Zelfs wanneer er nog vocht zit tussen de beker en de schroefdop, valt er geen druppel op mijn kleding. Ik ben fan!

De thermosbeker van Klean Kanteen is er in verschillende kleuren. Er zijn ook kleinere en grotere modellen. Voor mij was de keuze voor de thermosbeker van 470 ml het beste, omdat ik dan bijvoorbeeld melk voor de kinderen koel kan houden wanneer we onderweg in de auto wat eten en drinken, én omdat ik dan een dubbele cappuccino mee kan nemen 😉

De 470 ml thermosbeker bestel je hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share