Groaarrr! Ik ben een leeuw

Kun jij brullen als een leeuw? Of kwaken als een kikker? Of kwetteren als een vogeltje? Doe dit boek open, hou het gat voor je gezicht en… het spel kan beginnen!

Recensie
“Groaarrr! Ik ben een leeuw”, is een boek waar een groot rond gat in zit. Kinderen kunnen hun gezicht voor dit gat houden, en zo telkens van dier veranderen. Toen mijn dochter van 3 jaar, dit boek voor het eerst zag vroeg ze zich af waarom er een gat in dit boek zat. Toen ze eenmaal door had, dat ze zo allerlei verschillende dieren kon worden, vond ze het dit heel erg leuk.
Met veel enthousiasme werd ze een leeuw, om vervolgens een poes te worden en daarna een geit. Maar ook een vogel, een kikker en een olifant komen aan bod in dit boek.

Kinderen zullen al snel gek zijn op “Groaarrr! Ik ben een leeuw”. Het boek is anders dan andere boeken en dat maakt het boek ook zo leuk. Kinderen kunnen hun fantasie er helemaal in kwijt. En spelenderwijs leren ze ook nog eens alle dierengeluiden. “Groaarrr! Ik ben een leeuw” is dan ook zeker een aanrader!

Groaarrr! Ik ben een leeuw – Isabel Pin
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Lannoo
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share